Cvičení v přírodě – 3 lekce v červnu – náhrada za březnové lekce ZMĚNA MÍSTA

Školka pro nás zůstává z hygienických důvodů uzavřená. Jako náhradu za zmrazené březnové lekce vám nabízím 3 lekce v přírodě. Sejdeme se u koupaliště v Jincích 18 (případně 19) hodin v úterý 2. 6. (Další lekce budou 9. a 16.6.2020.) Vyzkoušíme, jak se nám bude cvičit na volejbalovém hřišti. První hodina bude na probuzení těla – rozhýbeme, aktivujeme a prodloužíme svaly. Druhá hodina bude více relaxační. Končit budeme kolem 20té hodiny. Budeme experimentovat podle počasí a dalších vlivů.  Z lekce můžete odejít i dříve.

Pro ty, kdo mají zaplacené permanentky, je akce zdarma. Pokud by se rád přidal někdo, kdo permanentku nemá, tak lekce 18 – 20 hodin stojí 100,-Kč.

Pokud někomu pohybové lekce v přírodě jako náhrada lekcí ve školce nevyhovují, tak se mi prosím ozvěte a vrátím vám za dvě předplacené lekce peníze.

Věřím, že do září se situace uklidní a bude možné pokračovat ve cvičení v MŠ Jince. V půlce srpna bych měla mít aktuální informace a ty najdete zde.  Pokud to půjde, začneme cvičit již v úterý 1.9.2020. Již nyní se stávající cvičenci mohou na lekce hlásit. Od června budou lekce přístupné v sekci Akce.

Po delším odpočinku se jistě my i naše těla těšíme na rozhýbání. Těším se, že se v úterý 2.6. sejdeme v hojném počtu.

Za deštivého počasí se akce ruší.

Brzy na viděnou🙂

Katka