Aktuálně

Přátelé, milovníci života a pohybu, změny kterými procházíme se stále více zviditelňují. Dnes už jsme si jich v určité míře vědomi téměř všichni. To co aktuálně prožíváme, vnímám jako velmi jemné a citlivé napomenutí milujícího rodiče. A z toho jak s tím jako jednotlivci i společnost zacházíme, můžeme pozorovat, do jaké míry jsme přítomní a vědomí, jaké máme hodnoty, i to, jaký je náš vztah ke smrti. Strachy vyplouvají na povrch a my máme možnost se s nimi setkat a vypořádat se s nimi jak umíme. (Tady nám rouška nepomůže.)

Život nám teď nabízí velkou příležitost. Máme možnost utřídit si své věci a uklidit si v sobě. Strachy přeměnit v respekt. Pokud se nám to podaří, může se naše mysl uvolnit a odpočinout si. Znovu si můžeme dovolit cítit a jako hlavního průvodce svého života můžeme pozvat SRDCE. Už dlouho na tuto roli čeká.

To je velká změna na individuální úrovni. Znovu začínáme vnímat, obdivovat a milovat své tělo. Od něj se dostáváme k údivu nad krásou a dokonalostí přírody a celého vesmíru.

Z tohoto klidu a míru, který v sobě cítíme a který se stává přirozeností našeho bytí, můžeme lehce vstupovat do vnější reality a kolektivního vnímání této reality. Ve spojení se srdcem jsme v bezpečí. Vždy nás jasně upozorní, kdy je potřeba vrátit se k sobě a vyživovat svoji důvěru v život. To se děje na mnoha úrovních. Patří k tomu i výživa těla – odpočinek, spánek, dobré jídlo, pohyb, doteky, kontakty s blízkými lidmi,…

Změny kreré všude vidíme se dějí na mnoha úrovních. Můžeme je vidět od buněčných až

k vesmírným. To jak naložíme s naší individuální změnou je velmi důležité.

Změň sebe a změníš celý svět.

Je to tak, pokud to není jinak😀 Možná stačí jen zůstat v klidu sám se sebou a dovolit si rozpomenout na svůj potenciál, na svoji přirozenou podstatu. A najednou jsme tam, kam jsme celý život spěchali, toužili se tam dostat, vydávali mnoho sil, abychom TO našli.

TO je nádherné spočinutí. A pokud s ním vstoupíme do světa, TVOŘÍME realitu, ve které si PŘEJEME ŽÍT. A to překvapivé zjišťění! Už v ní žijeme! Vnímáme vše co se děje a zároveň cítíme

KLID a MÍR

Naše SRDCE je vždy PŘÍTOMNO a připraveno MILOVAT. Pokud jsme TEĎ dozrály k tomu, že jsme PŘÍTOMNI a přejeme si žít v LÁSCE, tak už TO tady je.

DĚKUJI ♥